KATTENHOTEL DE VUURSCHE

Hoge Vuurseweg 1
3749 AB Lage Vuursche

Mobiel
06-10644130
E-mail info@kattenhoteldevuursche.nl
Website www.kattenhoteldevuursche.nl
K.v.K.
Gooi-, Eem- en Flevoland
Nummer: 32107594

Privacy policy

dibevo

Openingstijden

maandag t/m vrijdag

van 11.00 – 12.00 uur
van 16.00 – 17.00 uur

zaterdag

van 10.00 – 12.00 uur

zon- en feestdagen gesloten

bezichtiging op afspraak

Laatste tweets

Weer in Lage Vuursche

U bent hier

Gastenboek

Reacties

Wat een fantastisch verblijf voor onze katten is het Kattenhotel Lage Vuursche. De kattenkamers zijn echt royaal, goed ingericht en erg schoon. En het aangrenzende buitenverblijf is natuurlijk super! Ook de liefdevolle ontvangst en verzorging maakt het een topverblijf voor onze katten. We brengen ze elke keer met een gerust hart hier naar toe. Ook al zijn we natuurlijk ook weer superblij als we ze weer kunnen ophalen.

Dit kattenhotel is echt geweldig! Ruim, enorm schoon, prima uitgerust voor de katten die het hier zeker naar hun zin hebben! onze kat is hier al vaak geweest en het is altijd goed gegaan. Dit in tegenstelling tot een ander dierenpension waar hij doodziek vandaan kwam doordat hij bij andere zieke katten was gezet.

Ook voor de 3e keer alweer heeft onze poes Engeltje een fijn verblijf gehad in 'De Vuursche'. Ook weer fijn getrimd. We zijn heel tevreden over jullie hotel, tot een volgend keer!

Onze Cedric en wij zijn heel tevreden over Kattenhotel de Vuursche. Cedric gaat een aantal keren per jaar logeren, het is er schoon en er wordt veel aandacht aan de katten gegeven. De eigenaresse is vakbekwaam. Wij laten Cedric altijd met een gerust hart achter. Nogmaals heel hartelijk dank voor de prima verzorging en tot oktober.